Uz osnovne ayurvedske zakone koje ćemo naučiti
RADIMO:
1) LASSI - tradicionalni ayurvedski napitak 2) Mješavinu začina GARAM MASALA - vlastitu čaroliju okusa pogodnu za sve vrste jela 3) Brzinski sir PANEER - jednostavna priprema i široke mogućnosti pripreme 4) CHUTNEY od jabuka - mješavina puna okusa, slatko-kiselo-ljuto ( ako volite kineske sweet & sour umake, ovo ćete obožavati ) 5) NAAN ( lepinje ) od kokosovog brašna - brze lepinjice bez glutena, široke primjene 6) KITCHARI - hrana za dušu - ljekovito ayurvedsko jelo koje hrani sve tri doše 7) Začinjeni PANEER - obrok spremljen od sira i začina koje ćemo sami izraditi 8) GHEE KARAMELE - mali slatki prirodni zalogaj 9) SHRIKAND - izuzetno ukusan i vrlo jednostavan desert od cijeđenog jogurta 10) Slatki BONUS
Voditelj: Jasna Sačić, nositelj potvrde o dva završena šestodnevna tečaja ayurvedskog kuhanja pod pokroviteljstvom centra Art of Living, voditeljica
Beata Bognar-Shiflish i Kaushani Desai, autorice knjige recepata SATTVA - The Ayurvedic Cookbook i televizijske serije SATTVA - The Ayurvedic Cook Show
KADA: ponedjeljak, 24.9.2018.
POČETAK: 17,30 sati TRAJANJE: oko 3 sata Minimalan broj polaznika: 6
PREPORUČENA DONACIJSKA VRIJEDNOST: 150 kuna ( 100 kuna članovi, 70 kuna učenici, studenti i umirovljenici )
Prijave molimo do četvrtka 20.9. na mojmedenjak@gmail.com
|