Medenjak Home
Home      Linkovi      Newsletter      Kontakt     
Kuhajmo zajedno u Medenjaku
 
 
 
 
Aktualno      Ideja      Prostor      RADIONICE      Asortiman      Galerija      Blog      Dobro je znati     O udruzi     
 
 
DRUŽENJE UZ AYURVEDU - velika jesenska radionica

Uz osnovne ayurvedske zakone koje ćemo naučiti

RADIMO:

1) LASSI - tradicionalni ayurvedski napitak
2) Mješavinu začina GARAM MASALA
 - vlastitu čaroliju okusa pogodnu za sve vrste jela
3) Brzinski sir PANEER - jednostavna priprema i široke mogućnosti pripreme
4) CHUTNEY od jabuka - mješavina puna okusa, slatko-kiselo-ljuto ( ako volite kineske sweet & sour umake, ovo ćete obožavati )
5) NAAN ( lepinje ) od kokosovog brašna - brze lepinjice bez glutena, široke primjene
6) KITCHARI - hrana za dušu - ljekovito ayurvedsko jelo koje hrani sve tri doše
7) Začinjeni PANEER - obrok spremljen od sira i začina koje ćemo sami izraditi
8) GHEE KARAMELE - mali slatki prirodni zalogaj
9) SHRIKAND - izuzetno ukusan i vrlo jednostavan desert od cijeđenog jogurta
10) Slatki BONUS

Voditelj: Jasna Sačić, nositelj potvrde o dva završena šestodnevna tečaja ayurvedskog kuhanja pod pokroviteljstvom centra Art of Living, voditeljica

Beata Bognar-Shiflish i  Kaushani Desai, autorice knjige recepata SATTVA - The Ayurvedic Cookbook i televizijske serije SATTVA - The Ayurvedic Cook Show

KADA: ponedjeljak, 24.9.2018.

POČETAK: 17,30 sati 
TRAJANJE: oko 3 sata
Minimalan broj polaznika: 6 

PREPORUČENA DONACIJSKA VRIJEDNOST: 150 kuna ( 100 kuna članovi, 70 kuna učenici, studenti i umirovljenici )

Prijave molimo do četvrtka 20.9. na mojmedenjak@gmail.com

 


Gingerman  
  Impressum     Linkovi     Kontakt     Copyrights by Medenjak 2013. All rights reserved.