1) KARAMELIZIRANI LUK & pečeni camembert s ružmarinom, serviran na podlozi od zelenog lisnatog povrća - ( glam njam by Tanja :) 2) BOŽIĆNA JELKA OD DIZANOG TIJESTA - peciva od pira radi naša Snješka, majstorica za dizana tijesta 3) PALEO MUFFINI - kolačići bez brašna Renčikin su specijalitet 4) FERRERO kuglice by Nina - raw food kolačići bez dodanog šećera 5) BOŽIĆNI PUDING - još jedna jednostavna raw food slastica nezaobilazna u vrijeme Božićnih blagdana 6) BONUS IZNENAĐENJA pripremila nam je Tanja
KADA: subota 15.12.
POČETAK: 16,30 sati TRAJANJE: oko 3 sata ili do kad sve ne nestane s tanjura :) Maksimalan broj polaznika: 15
Preporučena donacijska vrijednost: 50 kn ( članovi udruge, učenici/studenti i umirovljenici GRATIS )
Broj mjesta je ograničen stoga molimo obaveznu najavu! Prijave molimo do četvrtka (13.12. ) na mojmedenjak@gmail.com
|